Jus7 m3 moderator
Numarul mesajelor : 33 Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Addons facut de mine Mar Dec 25, 2007 11:24 am | |
| Addons v1.1 by Jus7 m3Contine:
Amxmodx Booster Logd-1.0.0.6 Metamod W
admins_online.amxx ;arata daca e vrean admin online amx_show_ip.amxx ;arata ipul jucatorilor clock_date.amxx ;arata ceasul si gata intr-un mesaj hud join_ip.amxx ;arata cand cineva se conecteaza [ii arata ipul] realradio.amxx ;radio server_rules.amxx ;reguli la inceputu rundei hight_ping_kicker.amxx ;da kick la lagari amxx_who_am.amxx ;amx_who join_leave.amxx ;arata cand cineva se conecteaza,iese,e gata sa joace intr-un mesaj hud ultimate_sounds_advanced.amxx ;sunete la hs,multi-kill etc amxx_am_like.amxx ;mai multe comenzi de amxmodx admin_spec_esp.amxx ;vezi daca vreun gamer are wall [stai spec si te uiti pe el] kill_text_anounce_beta.amxx ;arata cine te-a omorat, cat hp iai luat etc loadingsound.amxx ;sunete pana se incarca resursele bcd_hudtimer.amxx ;arata timpul pana face bOOOM bomba descriptive_fire_in_the_hole.amxx ;arata cu ce fel de grenada arunci roundsound.amxx ;sunete la sfarsitul rundei admin_freelook.amxx ;nu stiu amx_super.amxx ;comenzi for amxmodx ;P cs_team.amxx ;nu stiu live_team.amxx ;dai prin comana amx_rr trei rr-uri icoanearme.amxx.amxx ;arata sub radar ce arma folosesti
Download aici: http://rapidshare.com/files/45912823/ad ... 616695.rar
- Daca aveti ceva nelamuriri sau ati descoperit buguri postati aici si le vom rezolva ! | |
|
EduarTwOw~ administrator
Numarul mesajelor : 81 Varsta : 33 Data de inscriere : 22/12/2007
| Subiect: Re: Addons facut de mine Mar Dec 25, 2007 11:24 am | |
| gg | |
|